Klik PLAY pada video di bawah untuk ketahui bagaimana anda juga boleh memulakan perniagaan Internet dari rumah, atau kembangkan lagi perniagaan anda sedia ada!

Program 100% Online - belajar dari rumah.

Selepas menonton video di atas, baca selanjutnya untuk mendapat pemberian percuma bernilai lebih RM3,959.90...

 

Open Education Malaysia

Open Education ditubuhkan oleh Irfan Khairi Sdn Bhd (IKSB), syarikat #1 Malaysia dalam pendidikan perniagaan Internet, dalam usaha mendidik dan membuka peluang pembelajaran khas bagi golongan dewasa dan bekerjaya yang inginkan pembelajaran lanjutan terutamanya dalam bidang keusahawanan Internet sejak tahun 2005 lagi.

Kaedah pembelajaran secara online memudahkan golongan bekerja atau usahawan mendapat ilmu yang boleh diaplikasikan pada perniagaan dalam menambahkan nilai diri dan perniagaan.

Platfom pembelajaran online yang digunakan adalah antara platfom yang tercanggih di dunia untuk memudahkan lagi pembelajaran dilakukan dari keselesaan rumah anda.

Menarik tentang Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial:

 1. Pakar Perniagaan Internet #1 Malaysia, Irfan Khairi sebagai pensyarah!
 2. Program 6 bulan- mendalami teknik, strategi dan tips memulakan dan mengembangkan perniagaan di Internet secara teori dan juga praktikal
 3. Bermula dengan teknik asas khas bagi mereka yang masih lagi baru dengan perniagaan Internet, sehingga teknik yang lebih maju/advance bagi mereka yang sedang menjalankan perniagaan Internet
 4. Program separuh masa- kelas dilakukan secara online, dan anda boleh mengikutinya dari keselesaan rumah anda!
 5. Kelas online, bantuan bersemuka. Walaupun kelas dikendalikan secara 100% online, anda tetap dijemput ke pusat latihan kami secara bersemuka untuk sebarang bantuan tambahan secara bersemuka (coaching) - tiada kos tambahan!
 6. Lebih 170 tip dan teknik perniagaan Internet selama program dijalankan.
 7. Tempat terhad & eksklusif - setiap kelas adalah terhad dan bukan beratus atau beribu peserta untuk memberi suasana pembelajaran yang lebih baik, selesa dan tertumpu.
 8. Business based assignment- tugasan adalah berdasarkan perniagaan anda jalankan. Sekiranya anda belum memulakan perniagaan, program ini akan membantu anda memulakan perniagaan Internet anda yang pertama.
 9. Sokongan dan coaching selama 9 bulan- bersama Irfan Khairi Sdn Bhd membantu perniagaan anda berkembang di Internet. Sokongan dan coaching adalah secara bersemuka dan juga online mengikut waktu anda.
 10. Bersama rakan-rakan baru sekelas yang mempunyai matlamat yang sama dalam menjayakan perniagaan masing-masing turut membantu!
 11. Pemberian PERCUMA bernilai RM3,959.90 pendaftaran hari ini!
 12. Pengambilan/kelas ONLINE bermula 19 DISEMBER, 2021 - *pengambilan BARU* TEMPAT TERHAD!

Hanya 2 1 tempat *TERAKHIR* tinggal!

 


Soalan Lazim

Apakah modul yang akan dipelajari sepanjang program ini?

Berbeza dengan program atau seminar perniagaan Internet yang lain yang hanya menumpukan pada satu jenis teknik atau strategi, program 6 bulan ini merangkumi pelbagai teknik dan strategi perniagaan Internet dalam 11 modul yang disediakan khas oleh pakar perniagaan Internet #1 Irfan Khairi.

Program-program Irfan Khairi telah melahirkan paling ramai usahawan Internet di Malaysia sejak 2005 hingga kini!

Program ini terbahagi kepada 11 modul Pemasaran Internet dan Media Sosial. Antara modul yang akan dipelajari adalah asas perniagaan Internet, teknik pemasaran blog untuk perniagaan, pemasaran Facebook dan media sosial, pengoptimaan enjin pencari, pengiklanan Internet, pembinaan laman web perniagaan dan banyak lagi...

MODUL MAKLUMAT

MODUL 1
Asas Perniagaan Internet dan Pemasaran Media Sosial

(LIVE BERSAMA IRFAN KHAIRI)

Modul yang berkongsikan asas perniagaan Internet supaya peserta dapat memahami cara membina perniagaan Internet dengan cara yang betul.

Modul ini juga akan turut membantu peserta mencari idea-idea perniagaan berdasarkan minat dan permintaan untuk dijadikan "Business Based Assignment" sepanjang pengajian. Asas penjenamaan juga akan dibincangkan supaya perniagaan yang dimulakan dapat meminimakan pesaing dalam memudahkan lagi perjalanan perniagaan anda!

Dalam modul ini, peserta akan diberi bantuan dan bimbingan kepada persoalan, perniagaan apa yang terbaik untuk mereka mulakan?

MODUL 2 
Penjenamaan Diri Perniagaan Jualan Langsung dan Ajen

(LIVE BERSAMA IRFAN KHAIRI)
 

Kini, perniagaan berbentuk ajen, sama ada perniagaan jualan langsung, dropship, MLM, atau perniagaan berbentuk perkhidmatan seperti insurans, penasihat kewangan dan lain-lain adalah sangat popular. Model perniagaan sebegini memerlukan penjenamaan diri (personal branding) untuk mendapat daya saingan di kalangan pesaing yang lebih ramai.

Modul ini akan kongsikan teknik penjenamaan diri (personal baranding) yang juga boleh diaplikasikan pada apa sahaja jenis perniagaan.

MODUL 3
Laman Web Yang Menjual

(LIVE BERSAMA IRFAN KHAIRI)
 

Peserta akan mendalami teknik dan strategi menghasilkan laman web yang boleh mengubahkan prospek menjadi pembeli. Psikologi cara orang membeli di atas talian akan dipelajari supaya memudahkan peserta memahami apa yang membuatkan pelawat ingin dan mahu membeli produk atau perkhidmatan anda.

Elemen-elemen seperti susunan ayat, penggunaan gambar, dan perkataan-perkataan menarik emosi pelawat juga akan dikongsikan untuk memaksimakan pembeli di laman web anda dengan cara meningkatkan keyakinan pelawat membeli dari anda.

Dalam modul ini juga, peserta akan diajar cara membina laman web sendiri cara mudah untuk perniagaan yang dipilih. Dengan mengetahui cara membina laman web sendiri, peserta dapat menjimatkan beribu ringgit dengan tidak perlu lagi mengupah pereka laman web.

MODUL 4
Pengiklanan Efektif di Internet

(LIVE BERSAMA IRFAN KHAIRI)
 

Antara sebab kegagalan perniagaan Internet adalah usahawan menggunakan teknik pengiklanan yang tidak efektif. Dalam modul ini, peserta akan didedahkan teknik-teknik pengiklanan yang efektif di Internet, serta cara meminimakan kos pengiklanan anda.

Terdapat teknik pengiklanan percuma dan juga berbayar. Peserta akan ketahui teknik-teknik utama yang paling efektif dalam mendapatkan lebih banyak trafik dan pelawat ke laman web anda. Lebih ramai pelawat, maka lebih mudah untuk anda mendapat jualan setiap hari di Internet.

MODUL 5
Blog untuk Perniagaan dan SEO

(LIVE BERSAMA IRFAN KHAIRI)
 

Modul penting ini akan mendedahkan teknik SEO atau Search Engine Optimization, yang bererti, cara membawa laman web anda ke hadapan enjin pencari seperti GOOGLE- secara percuma.

Dengan mengetahui teknik dan strategi SEO, ia dapat membantu memaksimakan tatapan laman web perniagaan anda di hadapan beratus atau beribu-ribu pelawat melalui enjin pencari Google- promosi percuma kepada anda!

Rata-rata, apabila pengguna Internet ingin mencari sesuatu, enjin pencari seperti Google merupakan tempat utama untuk lakukan carian. Bayangkan sekiranya prospek mencari sesuatu yang anda jual, dan terjumpa laman web anda setiap kali sesiapa sahaja mencari mengenai industri anda. Pastinya, memberi pulangan berkali-kali ganda tanpa sebarang kos kepada anda.

MODUL 6
YouTube dan Pemasaran Video

(LIVE BERSAMA IRFAN KHAIRI)
 

Pemasaran video adalah pemasaran media baru TREND TERKINI 2021. Oleh kerana pengguna Internet lebih ramai yang merupakan visual learners (pelajar visual) kaedah pemasaran menggunakan video adalah kaedah yang amat efektif dan ramai masih belum terokai.

Video dapat mengubahkan lebih ramai prospek menjadi pembeli berbanding dengan kaedah lain. Ini menunjukkan betapa pentingnya menggunakan teknik dan strategi pemasaran video dalam perniagaan anda.

Modul ini akan menunjukkan kepada anda bukan sahaja teori, tetapi juga praktikal bagaimana anda boleh menggunakan video dalam melipat kali gandakan keuntungan perniagaan anda.

MODUL 7
Facebook dan Pemasaran Media Sosial

(LIVE BERSAMA IRFAN KHAIRI)

Tidak dinafikan lagi media sosial adalah media yang penting hari ini. Oleh kerana ramainya pengguna media sosial di Malaysia dan serata dunia, media sosial merupakan platform perniaagaan yang tidak boleh diabaikan.

Ramai yang menggunakan media sosial seperti Facebook dengan salah dalam perniagaan. Akibatnya, kurangnya followers, kurangnya reach, dan tidak ramai yang like atau share produk dan perkhidmatan yang anda promosikan di Facebook!

Modul ini akan menunjukkan strategi dan teknik terkini Facebook bagaimana anda boleh menggunakan Facebook dalam membina jenama perniagaan anda dan mendapat pelanggan berulang kali dengan hanya menggunakan platform media sosial percuma ini.

MODUL 8
MEDIA SOSIAL 2021

(LIVE BERSAMA IRFAN KHAIRI)

Trend berubah, Facebook, Instagram dan YouTube juga berubah. Apakah trend media sosial terkini yang akan dapat membantu anda tahun ini dan tahun hadapan?

Modul ini akan menyampaikan trend media sosial terkini 2021 supaya anda sentiasa berada di hadapan pesaing anda dengan teknik dan strategi terbaru dan terkini.

MODUL 9
Pemasaran Affiliate

(WEBINAR BERSAMA IRFAN KHAIRI)

Modul bonus ini akan kongsikan teknik memulakan perniagaan tanpa sebarang modal dan bagaimana hendak menjalankan perniagaan dengan pantas tanpa sebarang stok.

Namun bukan itu sahaja, konsep pemasaran affiliate juga dapat membantu perniagaan anda tidak kira menjual produk atau perkhidmatan dalam menjana ajen-ajen yang inginkan produk dan perkhidmatan untuk dijual. Maka, anda boleh mendapat ramai jurujual yang mempromosikan perniagaan anda!

Bagaikan serampang dua mata, modul ini dapat memberi idea tambahan kepada anda dalam memulakan perniagaan baru, dalam waktu yang sama, anda sendiri boleh membina rangkaian ajen melalui sistem affiliate anda sendiri.

MODUL 10 
Pemasaran Email dan Komunikasi

(WEBINAR BERSAMA IRFAN KHAIRI)

Email merupakan medium utama komunikasi melalui Internet. Dalam pemasaran Internet, membina senarai email atau databes prospek dan pelanggan adalah amat penting.

Senarai email prospek merupakan aset dalam perniagaan Internet di mana, dengan mempunyai senarai prospek tersendiri memberi kemudahan kepada perniagaan untuk menghubungi prospek secara terus dalam promosi pada bila-bila masa sahaja. Namun, untuk menjadikannya efektif, teknik dan kaedahnya perlu betul!

Modul ini membantu peserta dalam mengetahui teknik dan strategi membina senarai databes prospek tersendiri yang bersedia untuk membeli daripada anda.

MODUL 11
Analisa Perniagaan Internet

(WEBINAR BERSAMA IRFAN KHAIRI)

Modul analisa perniagaan Internet akan membantu anda dalam menganalisa pencapaian perniagaan Internet anda. Berbekalkan modul terakhir ini, peserta akan dilengkapkan dengan blueprint atau pelan tindakan apa yang anda perlu lakukan dan bagaimana anda boleh perbaiki perniagaan Internet anda pada bulan, atau tahun-tahun yang akan datang.

Dengan kebolehan menganalisa laman web sendiri, sebarang pembaikan perniagaan Internet dapat dilakukan dengan sempurna untuk keuntungan perniagaan jangka masa panjang!


Siapakah Irfan Khairi dan apakah latar belakangnya?

Irfan Khairi, pengasas OpenEducation di bawah Irfan Khairi Sdn Bhd telah menempa nama di Malaysia dan dikenali sebagai "jutawan Internet" oleh pihak media bermula 2005. Seorang speaker profesional, penulis dan juga personaliti TV dan radio, Irfan Khairi telah melahirkan beribu-ribu usahawan Internet yang berjaya di Malaysia dan juga luar negara melalui program-program yang dikendalikannya. Bermula 2016, Irfan Khairi juga telah menubuhkan IK Institute of Business di Dubai, UAE untuk mengembangkan sayap perniagaannya mencapai negara-negara Islam seluruh dunia.

Irfan Khairi juga dianugerahkan, anugerah berprestij, Malaysia Top Achievers Award 2019, Leadership Excellence in Online Marketing.

Bagaimanakah kaedah pembelajaran untuk Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial?

Kaedah pembelajaran yang diterapkan adalah secara online dan fleksibel khas bagi mereka yang menjalankan perniagaan, bekerja, suri rumah atau pesara.

LAPAN KELAS secara LIVE online bersama Irfan Khairi dan 3 kelas secara webinar bersama Irfan Khairi. Dalam setiap kelas, aktiviti dan juga assignment akan diberikan. Assignment adalah bersifat praktikal seperti membina laman web, pengiklanan, menyunting video, membina blog, dan lain-lain.

Apabila sesi LIVE dikendalikan secara online, peserta perlu mengikutinya secara langsung untuk belajar dan berinteraksi bersama Irfan Khairi. Jadual sesi LIVE akan diberikan. Rakaman untuk sesi live ini juga akan disediakan sebagai rujukan/ulang kaji.

Pembelajaran dilakukan secara atas talian sepanjang program melalui interaksi LIVE, web seminar, video, manual langkah-demi-langkah dan soal jawab mengikut kesesuaian masa peserta. Peserta juga boleh berkomunikasi dengan Irfan Khairi dan pelatih / konsultan berpengalaman setiap hari melalui atas talian/online sepanjang program dikendalikan.

Bahan-bahan pembelajaran tambahan juga akan diberikan kepada peserta hampir setiap hari. Bahan-bahan pembelajaran ini boleh diikuti oleh peserta pada bila-bila masa sahaja.

Perjumpaan bersemuka dan coaching juga diadakan untuk bantuan setiap pelajar pada waktu-waktu tertentu mengikut kesesuaian pelajar bersama pelatih bertauliah kami.

Bagaimanakah sesi pembelajaran LIVE dikendalikan?

Open Education menggunakan salah satu platform pembelajaran online yang terkini dan tercanggih di dunia. Peserta akan dapat mengikuti Irfan Khairi, mengikuti slide, white board online, dan juga berinteraksi bertanyakan sebarang soalan secara live/langsung. Interaksi juga boleh dilakukan bersama Irfan Khairi dan juga rakan sekelas secara online.

Peserta boleh mengikuti pembelajaran live melalui laptop, desktop ataupun smartphone/tablet sahaja.

Suasana pembelajaran pula adalah selesa dan terhad kepada lingkungan 30-40 pelajar dan bukan beratus atau beribu peserta seperti seminar-seminar yang dikelolakan oleh syarikat lain. Ini memudahkan tumpuan dan pembelajaran yang lebih baik dan selesa bagi setiap pelajar. 

Siapakah tenaga pengajar bagi program ini?

Modul Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial di hasilkan oleh Irfan Khairi, pakar perniagaan Internet #1 Malaysia. Beliau juga adalah penyampai utama modul kepada peserta bersama kumpulan pelatih yang berpengalaman. Keseluruhan sesi kuliah online akan dikendalikan oleh Irfan Khairi sendiri.

Sekiranya saya mempunyai sebarang masalah dalam mengembangkan perniagaan saya di Internet, apakah bantuan yang akan saya dapat selain kelas dan sesi online yang dilakukan?

Peserta boleh mendapat bantuan dan bimbingan serta konsultansi tambahan bersama pelatih berpengalaman Irfan Khairi Sdn Bhd setiap minggu secara bersemuka di pusat latihan kami di Oval Damansara. Training dan konsultansi tambahan boleh dilakukan berseorang (one-on-one) bersama trainer atau secara berkumpulan. Pusat latihan kami adalah sangat selesa dan kondusif! Lihat sahaja...

Walaupun program pembelajaran adalah secara online 100%, anda tetap boleh datang berjumpa dengan kami untuk sebarang bantuan dan bimbingan (coaching) di pusat latihan kami yang selesa dan cantik untuk bantuan bersemuka. Ini adalah satu bonus dan tiada kos tambahan dikenakan.

Bantuan dan bimbingan juga adalah tanpa had dan boleh dilakukan secara online jika anda tidak dapat datang berjumpa.

Siapakah terbaik untuk menyertai program ini?

Program ini terbuka kepada pelajar, suri rumah, mereka yang sedang bekerja atau tidak, usahawan, mereka yang sudah bersara dan sesiapa sahaja yang berminat untuk menceburi bidang perniagaan dan pemasaran Internet & media sosial (tiada had umur).

Oleh kerana program ini adalah fleksibel dan dikendalikan pada hujung minggu secara online (Sabtu atau Ahad), ia memudahkan sesiapa sahaja mengikut kesesuaian masa anda, tidak kira dari mana sahaja!

Berapa lamakah program ini akan berlangsung?

Program ini berlangsung selama 6 bulan meliputi 11 modul pemasaran Internet dan media sosial daripada asas, hingga ke yang lebih maju (advance). Modul-modul tersebut dihasilkan oleh pakar perniagaan Internet #1 Malaysia; Irfan Khairi, bagi memastikan ilmu yang disampaikan adalah lengkap dan praktikal untuk digunakan dalam karier ataupun perniagaan anda.

Berapakah yuran untuk program ini?

Yuran program 6 bulan ini adalah RM 3,900. Namun pembayaran penuh akan mendapat diskaun RM500.

Bagaimanakah cara pembayaran yuran?

Cara pembayaran yuran adalah dengan menggunakan kad kredit ataupun tunai/cek secara penuh. Pembayaran penuh ketika pendaftaran akan mendapat RM500 diskaun. Selepas diskaun, bayaran penuh adalah RM 3,400.  (*Tak termasuk SST)

Adakah disediakan kemudahan bayaran ansuran?

Ya. Bayaran secara ansuran juga dibolehkan mengikut jadual di bawah:

Pendaftaran RM 980
Sebelum kelas kedua RM 975
Sebelum kelas ketiga

Sebelum kelas keempat
RM 975

RM 970
Jumlah RM 3,900

* Tak termasuk SST

Bilakah pengambilan seterusnya akan dibuka dan kelas bermula?

Program ini kini sedang membuka pendaftaran untuk tahun 2021. Kelas pertama akan bermula pada Ahad, 19 DISEMBER 2021.

Apakah PROMOSI DISEMBER 2021?

Sempena PROMOSI DISEMBER, kami telah menyediakan PEMBERIAN PERCUMA yang sangat istemewa bagi anda yang daftar dan menyertai program bermula AHAD 19 DISEMBER... 

Pemberian #1:
Kesemua produk-produk digital Irfan Khairi yang telah dihasilkan sejak tahun 2005 hingga 2021! Kesemua produk-produk ini bernilai lebih RM3,959.90 termasuk ebook, video, webinar, membership website, dan banyak lagi. Lihat di bawah halaman ini untuk pemberian percuma yang anda akan terima.

OK! Saya bersedia untuk daftar pengambilan ini. Apakah langkah yang perlu saya ambil?

Langkah pertama, anda perlu melakukan pendaftaran dengan mengisi borang pendaftaran di sini.

Anda kemudian boleh lakukan pilihan sama ada ingin melakukan bayaran menggunakan tunai sepenuhnya, bayaran kad kredit atau secara ansuran

 1. Untuk bayaran tunai melalui bank-in/online banking atau ATM, jumlah keseluruhan adalah RM 3,400 (diskaun RM500)
   
 2. Untuk bayaran kad kredit menggunakan VISA atau MasterCard, bayaran penuh RM 3,400
   
 3. Untuk bayaran ansuran, yuran pendaftaran RM980 dikenakan. Sila rujuk jadual pembayaran ansuran di atas. Jumlah keseluruhan adalah RM3,900.


BONUS PERCUMA bernilai RM3,959.90 TERHAD untuk pendaftaran hari ini sahaja!

Lakukan pendaftaran hari ini, untuk mendapat pemberian percuma kesemua produk digital Irfan Khairi sejak 2005! Kesemua produk ini akan diberikan kepada anda apabila anda menyertai Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial.


Ingin menyertai? klik di sini untuk
mengisi borang pendaftaran

PEMBERIAN BONUS TERHAD BERNILAI RM3,959.90

Daftar hari ini untuk memastikan anda layak mendapatkan produk-produk ini. Antara produk-produk digital Irfan Khairi yang anda akan terima:

Langganan AKADEMI 5 ANGKA secara PERCUMA!
Program terkini Irfan Khairi, Akademi 5 Angka yang merangkumi pembelajaran online, Motivasi Minda, Pengurusan Kewangan dan Strategi Perniagaan! Jadikan matlamat anda menjana pendapatan 5 Angka dalam masa 1 tahun! Harga RM550

Jutawan Internet 2.0 - 12 DVD
Pakej lengkap belajar dari rumah 18 DVD dan blue-print 149 Rahsia Perniagaan Internet didedahkan! Pelajari 149 Teknik dan Strategi Menjalankan dan Memaksimakan Keuntungan Perniagaan ANDA melalui Internet
Harga: RM890
Irfan Khairi LIVE - 6 DVD
Rakaman 6 sesi seminar Irfan Khairi dalam bentuk DVD untuk manfaat perniagaan anda. Tajuk seminar termasuk, Perniagaan Terhangat, Perniagaan Internet Tanpa Modal, Laman yang Menjual, Rahsia Usahawan Ebook, Bina Jenama Perniagaan dan Mengekalkan Kesetiaan Pelanggan.
Harga: RM300
Trend Pemasaran Internet 2015 - Video
Program seminar "Trend Pemasaran Internet 2015" hanya dijalankan sekali sahaja. Di seminar 3 jam ini, Irfan Khairi telah kongsikan trend terbaru di Internet, strategi dan teknik yang dirinya sendiri, dan juga klien tempatan serta luar negara gunakan untuk sentiasa berada di hadapan pesaing-pesaing bermula 2015.
Harga seminar: RM300
Cara Mendapat Jualan Dalam Masa 24 Jam Tanpa Sebarang Kos - Webinar
Webinar mendedahkan teknik khusus untuk mereka yang baru memulakan perniagaan dan ingin mendapatkan jualan pertama terpantas tanpa sebarang kos.
Harga: RM50
EBook Mentor Jutawan
Anda tercari-cari jawapan kepada "Bagaimana hendak jadi kaya?". Ikuti transkripsi penuh temubual Irfan Khairi bersama ikon & mentor jutawan Malaysia- mentor usahawan Jutawan, Jurulatih Jutawan, Jutawan MLM, Jutawan Senyap, Jutawan Berani Gagal dan Jutawan Internet mendedahkan STRATEGI SEBENAR DAN SATU-SATUNYA CARA bagaimana ANDA boleh mencapai kejayaan dalam bidang kewangan dengan cepat!
Harga: RM40
Laporan X: Bagaimana Cara Memusnahkan Pesaing Anda
Strategi yang didedahkan menunjukkan cara terbukti bagaimana anda boleh memusnahkan pesaingan dalam perniagaan anda dan menjadi pilihan utama kepada pelanggan.
Harga: RM20
Laporan X: Cara Memulakan Perniagaan Internet Tanpa Modal dan Produk Sendiri
Laporan ini menjelaskan mengenai program affiliate dan juga mendedahkan kesilapan-kesilapan yang memusnahkan peluang menjadi ahli affiliate yang hebat.
Harga: RM20
Laporan X: Demi Masa. Strategi Menjimatkan 80% dari Masa Anda
Mendedahkan strategi pengurusan masa untuk mencapai matlamat anda dalam masa yang lebih singkat! Secara purata, seseorang mengambil masa 33 tahun untuk menjadi jutawan. Bagaimana IK boleh lakukan dalam masa 3 tahun?
Harga: RM20
Wang & Anda: Bicara Wang Cara Santai - Audio MP3
Rakaman audio CD pertama Irfan Khairi terbitan Telaga Biru Sdn Bhd kongsikan perihal wang, mindset dan strategi kewangan untuk mencapai bebas kewangan.
Harga: RM19.90
Rakaman SEMINAR PERNIAGAAN POPULAR (3 Jam) oleh Irfan Khairi yang akan membantu perniagaan anda mendapat promosi dan publisiti PERCUMA secara online dan offline melalui TV, akhbar, majalah dan radio tanpa sebarang kos!
Harga seminar: RM900
Formula L+F+R. Kini tiba masanya anda juga melengkapkan diri anda dengan 3 teknik dan strategi perniagaan Internet terkini dalam menghadapi 2017 yang sememangnya semakin mencabar untuk rata-rata jenis perniagaan di Malaysia!
Harga: RM250

Lakukan pendaftaran hari ini, untuk mendapat pemberian percuma kesemua produk digital Irfan Khairi sejak 2005! Kesemua produk ini akan diberikan kepada anda apabila anda menyertai Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial. Pemberian ini akan dihentikan pada bila-bila masa sahaja!

Sebagai rumusan...

Menarik tentang Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial:

 1. Pakar Perniagaan Internet #1 Malaysia, Irfan Khairi sebagai pensyarah!
 2. Program 6 bulan- mendalami teknik, strategi dan tips memulakan dan mengembangkan perniagaan di Internet secara teori dan juga praktikal
 3. Bermula dengan teknik asas khas bagi mereka yang masih lagi baru dengan perniagaan Internet, sehingga teknik yang lebih maju/advance bagi mereka yang sedang menjalankan perniagaan Internet
 4. Program separuh masa- kelas dilakukan secara online, dan anda boleh mengikutinya dari keselesaan rumah anda!
 5. Kelas online, bantuan bersemuka. Walaupun kelas dikendalikan secara 100% online, anda tetap dijemput ke pusat latihan kami secara bersemuka untuk sebarang bantuan tambahan secara bersemuka (coaching) - tiada kos tambahan!
 6. Lebih 170 tip dan teknik perniagaan Internet selama program dijalankan.
 7. Tempat terhad & eksklusif - setiap kelas adalah terhad dan bukan beratus atau beribu peserta untuk memberi suasana pembelajaran yang lebih baik, selesa dan tertumpu.
 8. Business based assignment- tugasan adalah berdasarkan perniagaan anda jalankan. Sekiranya anda belum memulakan perniagaan, program ini akan membantu anda memulakan perniagaan Internet anda yang pertama.
 9. Sokongan dan coaching selama 9 bulan- bersama Irfan Khairi Sdn Bhd membantu perniagaan anda berkembang di Internet. Sokongan dan coaching adalah secara bersemuka dan juga online mengikut waktu anda.
 10. Bersama rakan-rakan baru sekelas yang mempunyai matlamat yang sama dalam menjayakan perniagaan masing-masing turut membantu!
 11. Pemberian PERCUMA bernilai RM3,959.90 pendaftaran hari ini!
 12. Pengambilan/kelas ONLINE bermula 19 DISEMBER, 2021 - *pengambilan BARU* TEMPAT TERHAD!

Hanya 2 1 tempat *TERAKHIR* tinggal!


Ingin menyertai? klik di sini untuk
mengisi borang pendaftaran

Masih punyai soalan yang tidak terjawab?

Sekiranya anda masih mempunyai soalan yang tidak terjawab, hubungi kami melalui telefon 03-77292277 /  019-5537088 (En. Razzi) / 011-61387096 (En. Amirul) [Whatsapp pun boleh] atau email ke info@rahsiainternet.com atau datang ke pejabat kami IKSB HQ di Menara Oval  Damansara. Hubungi kami untuk sebarang temujanji.HakCipta terpelihara © 2011-2021 Irfan Khairi Sdn Bhd. TERMA DAN SYARAT Segala yang terkandung di dalam laman web
ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik. HUBUNGI KAMI